Huren in de Traverse

Son en Breugel - Breugel
Actueel aanbod

vanaf € 800,-

Kenmerken

Woonoppervlak
57 - 88m2

Over dit project

Kent u De Traverse al? Op de hoek van de Kanaaldijk en de Nieuwstraat in Son en Breugel wordt een prachtig nieuw appartementencomplex gerealiseerd. In totaal worden er 48 3-kamerappartementen met oppervlaktes tussen 57 m² en 88 m² in de vrije sector huur opgeleverd met een huurprijsindicatie vanaf ¤ 800,- per maand.

Wie in De Traverse woont, heeft het getroffen. Met uitzicht over het kanaal in Son en Breugel en aan de rand van Eindhoven beschikt dit project over een ideale locatie. Ook is het complex perfect bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Zo komt elk appartement met een parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage en rijdt er een bus direct naar het station Eindhoven. Vanuit hier rijden treinen naar alle grote steden in het land.

De appartementen van De Traverse zijn tussen 57 m² en 88 m² en huurprijzen beginnen vanaf ca. ¤ 800,- per maand.
Wonen in De Traverse betekent comfortabel wonen aan de rand van de trots van Brabant: Eindhoven. Daarbij heeft u als bewoner een fraai uitzicht over het kanaal!

Verwachte oplevering: Q4 2018

Voor alle informatie en inschrijving voor nieuwbouwproject De Traverse verwijzen wij u naar:
www.hurenindetraverse.nl

Like de Facebook-pagina & volg alle updates!
https://www.facebook.com/Huren-in-De-Traverse-422046701510941/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in de Traverse
Huurwoningen
48
Huurprijs van
€ 800,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Son en Breugel.

Aanmelden