Son aan de Dommel - f3 en f4

Son en Breugel
Actueel aanbod

€ 253.500,- tot € 573.425,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 178m2
Kaveloppervlak
116 - 516m2
Inhoud
425 - 678m2
Aantal kamers
4 - 5

Over dit project

Grenzend aan het prachtige Dommellandschap en in het nieuwe Sonniuspark ligt Son aan de Dommel. Een unieke plek om te wonen. Je kunt er wandelen in een van de mooiste natuurgebieden in het Brabantse land. De kinderen spelen veilig buiten. En in het levendige centrum kun je een terrasje pikken of cultuur opsnuiven. Son aan deDommel combineert alle goede kanten van het dorpsleven met de privileges van het wonen nabij de grote stad.

De woningen van Son aan de Dommel ademen de sfeer van het landelijke gebied dat direct aan de wijk grenst. Dankzij een ruime variatie in vorm, kleur en inrichting, is er voor elk wat wils, of het nou gaat om vrijstaande, halfvrijstaande of rijwoningen. Gemeenschappelijk hebben ze allemaal de hoge uitvoeringskwaliteit.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Son aan de Dommel - f3 en f4
Koopwoningen
56
Prijs
€ 253.500,- tot € 573.425,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Son en Breugel.

Aanmelden