Actueel

Nieuws

Lokaal nieuws maandag 20 mei 2019

De laatste keukentrends nu in de winkel!

Wij houden jullie graag op de hoogte van de nieuwste trends op keukengebied. Dit betekent dat we in onze winkels regelmatig het assortiment veranderen. In veel Bruynzeel winkels zijn weer nieuwe opstellingen, materialen en accessoires te vinden. In deze blog praten we je bij over alle noviteiten die op dit moment bij Bruynzeel Keukens te vinden zijn. 

Combineer kleuren en materialen

In je interieur is het heel normaal om te spelen met kleuren en materialen. Toch wordt er bij keukens vaak gekozen voor één soort kleur of materiaal, terwijl er juist van alles mogelijk is. Een combinatie van verschillende materialen en kleuren kan zorgen voor een mooi contrast in de keuken. We laten graag de mogelijkheden aan je zien door middel van 3 keukens.

Een mix van hout en metaal

Wil je de warme uitstraling van een houten keuken? Maar hou je ook van een industriële stijl? Deze keuken heeft zowel een warme, landelijke uitstraling door het gebruik van het materiaal wild eiken licht als een stoer, industrieel randje. Zo is er gekozen voor een betonlook blad en een kastenwand in de kleur zwart metaal. Ook over de details is goed nagedacht: zo zijn zowel de spoelbak, kraan, grepen als greeplijsten uitgevoerd in de kleur gun metal, wat de keuken nog een tikje stoerder maakt.

Helemaal chique: marmer en koper

Wil je nog net iets meer uitpakken met je keuken? En ben je op zoek naar een luxe uitstraling? Onze Atlas deur is verkrijgbaar in marmeruitstraling. Combineer dit met eenzelfde marmeren blad en je krijgt direct een chique sfeer in de keuken. De kastenwand is uitgevoerd in hoogglans platinagrijs, wat zorgt voor een rustig contrast. De details mogen dan weer wel lekker opvallend zijn! Bij deze keuken hebben we gekozen voor koper. Dit vind je terug in de spoelbak, de kraan en de greeplijsten. Blikvanger is de afzuigkap van het merk Wave. Ook de overige afzuigkappen van Wave zijn een feest voor het oog. Vraag onze aankoopadviseur in de  winkel  om meer informatie over het assortiment.  Net een stapje verder: okergeel en goud

Wil je de keuken als blikvanger in het interieur? Dan kun je natuurlijk ook experimenteren met kleur! Bij deze keuken is gekozen voor okergeel in combinatie met zwart. De zwarte kleur houdt het geheel rustig en strak, maar door de knallende okergeel gelakte deuren is de keuken wel een heuse eyecatcher. Gouden details vind je terug in zowel de kraan en spoelbak als de greeplijsten. Wist je trouwens dat we bij Bruynzeel onze eigen lakkerij hebben? Zo kunnen we alle deuren die gelakt kunnen worden zelf voor je lakken in 1.950 verschillende NCS kleuren. Lees  hier  meer over de mogelijkheden. 

De mogelijkheden zijn oneindig

Wat je wensen ook zijn, we hebben materialen en kleuren die passen bij elke stijl. Samen met de aankoopadviseur in de winkel kijk je welke opstelling het beste past binnen jouw keukenruimte. Vervolgens kun je op zoek naar een combinatie van de juiste deur, kleur, aanrechtblad, accessoires en apparatuur. Geen combinatie is te gek. Of je nu voor een roze keuken gaat of graag gouden kranen wilt. 

Nieuwe trendkleuren

Niet alleen kijken we naar nieuwe opstellingen en kleurcombinaties in de winkel, ook in het assortiment voegen we jaarlijks nieuwe kleuren en materialen toe. Zo hebben we voor onze  Atlas deur  de kleuren Walnoot Alaska, Metaal Zwart, Marmer Wit, Wildeiken Licht en Wildeiken Donker toegevoegd. Onze hoogglans deur Andes is naast wit nu ook in het platinagrijs en antraciet te verkrijgen. En is onze Olympia deur nu ook standaard in lichtgrijs en zwart te verkrijgen. 

Je maakt je greeploze keuken helemaal af met een mooie greeplijst. Ook hier hebben we vijf nieuwe metallic uitvoeringen van, namelijk: titaan, brons, goud, koper en gun metal. 
Ook hebben we een ruim aanbod van keukenbladen, welke aansluiten op de laatste trends. Of je nu een blad van  kunststof  wenst of liever gaat voor  composiet  of  dekton , voor ieder materiaal hebben we een kleur die past bij jouw stijl. 

Ervaar ons uitgebreide assortiment 

In onze winkels hebben we een uitgebreid aanbod van keukenopstellingen staan. Ook is het mogelijk om ons gehele assortiment te bekijken en op zoek te gaan naar de ideale combinatie voor jou. Onze aankoopadviseurs denken graag met je mee en maken geheel vrijblijvend een ontwerp voor je. Zoek hier een winkel in de buurt of maak alvast een moodboard aan! 

Bruynzeel winkels    Moodboard maken

Een kijkje in de keuken bij Bruynzeel klanten? Vraag ons  gratis inspiratiemagazine  aan!


 

Inspiratiemagazine aanvragen

5 belangrijke begrippen bij het kopen van nieuwbouw Lokaal nieuws maandag 17 december 2018

5 belangrijke begrippen bij het kopen van nieuwbouw

Er komt heel wat kijken bij het kopen van een huis. Juist bij een woning die nog gebouwd moet worden, krijg je te maken met zaken die typisch zijn voor nieuwbouw. Anders dan wanneer je een bestaande woning zou kopen. Niet iedereen kent de terminologie.  

Een woning kopen doen we maar een paar keer in ons leven. Juist daarom is het belangrijk deze aankoop bewust en weloverwogen te doen. Je oriënteert op de woningen in een buurt waar je graag zou willen wonen en je bepaalt waar je behoefte aan hebt. Een groot huis met een tuin, een appartement of een bungalow bijvoorbeeld. Je laat je goed voorlichten over je hypotheekvorm en vervolgens raak je in gesprek over die ene woning die je zo graag zou willen. Bij een nieuwbouwwoning komen er dan termen voorbij die niet altijd even duidelijk zijn. We zetten de vijf belangrijkste op een rij en geven uitleg.

Bouwrente

Als de koopovereenkomst is getekend is de woning nog niet opgeleverd. Die moet immers nog gebouwd worden. De periode vanaf het tekenen van de overeenkomst tot aan de oplevering van het huis, moet er rente worden betaald, bouwrente of grondrente genoemd. Pas bij het tekenen van de hypotheekakte bij de notaris stopt het betalen van de grond- of bouwrente aan de aannemer.

Vrij op naam

Bij het kopen van een kavel of een nieuwbouwwoning worden er geen kosten koper in rekening gebracht. Het zijn de kosten die gemaakt worden om eigenaar van een huis te worden zoals overdrachtbelasting (2 procent van de woningprijs) en notariskosten voor de hypotheekakte.

Bouwdepot

De afgesloten hypotheeksom wordt in een bouwdepot gestort. Daarvan wordt de verdere bouw van de woning gefinancierd. Je ontvangt rente over het bedrag dat in het bouwdepot is gestort.

Vooroplevering

Een vooroplevering vindt plaats een week voordat het huis wordt opgeleverd. De aannemer gaat samen met de toekomstige bewoner de woning inspecteren. Het doel: er voor zorgen dat er geen gebreken zijn bij de uiteindelijke oplevering. Mochten er dus gebreken blijken, dan moeten die eigenlijk in die tussenliggende week nog verholpen worden.

Ruwbouwopties

Dit zijn wijzigingen die aan de woning worden aangebracht die zo groot zijn dat ze belangrijk zijn voor de constructie van het huis en ook de voorbereiding van de bouw beïnvloeden.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Son en Breugel.

Aanmelden