Planetenlaan Breugel

Son en Breugel - Breugel
Toekomstig aanbod

Over dit project

Planetenlaan-Eind in Son en Breugel
Aan de noordoostrand van het dorp Breugel, in de hoek tussen de Planetenlaan en het Eind ligt een nieuwbouwlocatie waar Vof Planetenlaan-Eind circa 46 woningen ontwikkelt. Het plan kent een divers aanbod aan woningen, van koopwoningen voor starters, middeldure huurwoningen tot koopwoningen in diverse prijsklassen.

Deze kleinschalige ontwikkeling vormt een intieme woonwijk. Met de wisselende perceelgrootten en oriƫntaties biedt het plan voor elk wat wils.
Locatie
De nieuwbouwlocatie ligt aan de rand van het dorp, aan drie zijden omgeven door groen. Het wijkje is uitstekend bereikbaar. De A50 ligt vlakbij, op minder dan 10 minuten rijden. Aan de andere zijde van Planetenlaan bevinden zich natuur- en agrarische gebieden. Ook liggen er fiets- en wandelroutes voor de deur.

Voor meer informatie zie projectsite: www.planetenlaan-eind.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Planetenlaan Breugel
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Son en Breugel.

Aanmelden